boldyrecords.com logo

Boldy Records
Produkcja Filmowa i Telewizyjna
Dom Produkcyjny



Robert Baliński

Dodano: 2010-11-22 15:06:09


photo

Filmografia:

 

2007 - NIEZALEŻNI Współpraca operatorska,
2001 - JERZY PIÓRECKI Reżyseria, Scenariusz, Zdjęcia, Muzyka,
2001 - JAK SIĘ TO WSZYSTKO KRĘCI Reżyseria, Scenariusz, Zdjęcia,
2000 - TA ZIEMIA JEST KWIATEM - BYDGOSZCZ Zdjęcia,
1999 - MÓZG - LUDZKIE ZMYSŁY Reżyseria, Zdjęcia,
1999 - MÓZG - LUDZKIE POZNANIE Reżyseria, Zdjęcia,
1999 - MÓZG - LUDZKA PAMIĘĆ Reżyseria, Zdjęcia,
1998 - STAŁOŚĆ JEST W ZMIENNOŚCI Reżyseria, Zdjęcia,
1998 - PRZESTRZEŃ WOLNOŚCI Reżyseria, Zdjęcia,
1997 - TECHNO Reżyseria, Zdjęcia,
1996 - GRAFFITI Reżyseria, Zdjęcia,
1996 - ANGELO PISTOLETTO Reżyseria, Zdjęcia,
1995 - URSZULA DUDZIAK - WAGA Reżyseria,
1995 - KONSTRUKCJA W PROCESIE - IZRAEL Zdjęcia,
1994 - TADEUSZ NALEPA - PANNA Reżyseria, Zdjęcia,
1994 - SYLWESTER KOSTECKI - LEW Reżyseria, Zdjęcia,
1994 - STANISŁAW JERZY LEC Zdjęcia,
1994 - DEZERTER, NIE MA ZAGROŻENIA Zdjęcia,
1993 - W DRODZE. ALLEN GINSBERG W ŁODZI Zdjęcia,
1993 - JÓZEF SKRZEK - RAK Reżyseria,
1993 - DROGA DO DELF Reżyseria, Zdjęcia,
1992 - POETYKA STARYCH RZECZY Zdjęcia,
1992 - MONDO MIGLIORE Zdjęcia,
1992 - MIĘDZY BRZEGAMI Zdjęcia,
1991 - PAPIEŻ JAN PAWEŁ II Zdjęcia,

 

Etiudy szkolne PWSFTviT:

1992 - JÓZEF. WYJĄTEK Z POWSZECHNEJ HISTORII POSZUKIWANIA Zdjęcia,
1991 - SPACEREK PRZED SNEM Zdjęcia,
1991 - PIŁKA (Delic D.) Zdjęcia,
1991 - OBRAZKI Z CZĘSTOCHOWY Zdjęcia,
1991 - MA DONNA Współpraca operatorska,
1991 - CZERWONY RAKÓW Współpraca,
1990 - ZABIĆ GENERAŁA Zdjęcia,
1990 - URODZENI NAD WISŁĄ Zdjęcia,
1990 - UKŁAD (Delic D.) Zdjęcia,
1990 - IM HERZEN EUROPAS 50 JAHRE DANACH Współpraca,
1990 - DOM (Gajewski D.) Zdjęcia,
1990 - AKCJA PROWOKACYJNA Współpraca,
1989 - [ FILM BEZ TYTUŁU, DROGA DO BOGA?] Zdjęcia,
1989 - WYROK [Michalik M.] Oświetlenie,
1989 - TRZECH IDZIE Realizacja,
1989 - POSZUKIWANIE Współpraca operatorska,
1989 - POKÓJ (Gajewski A.) Oświetlenie,
1989 - ŁÓDŹ, LIPIEC 1989 Oświetlenie,
1989 - KRZYSZTOF KĄKOLEWSKI Zdjęcia, Oświetlenie,
1989 - ELEGIA DLA JEDNEJ PANI Oświetlenie,
1989 - CO JA BYM ZROBIŁ NA TRZEŹWO ? Zdjęcia,
1989 - CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Oświetlenie,
1988 - ZATRUDNIENIE Realizacja,
1988 - SZCZĘŚCIARZ Współpraca scenograficzna,
1988 - STAWKA MNIEJSZA NIŻ ŻYCIE Obsada aktorska,
1988 - PRZEBUDZANKA Oświetlenie,
1988 - FABRYKA OPŁATKÓW Zdjęcia,
1987 - PIASKUN Realizacja telewizyjna, Zdjęcia plenerowe,
1987 - GIGANT Współpraca operatorska,
1986 - YOSSARIAN Oświetlenie,
1986 - WARIATKA (Cholewicki Z.) Współpraca operatorska,
1986 - SZCZĘŚLIWA RĘKA Oświetlenie,
1986 - SERCE TO SAMOTNY MYŚLIWY Oświetlenie,
1986 - REZYDENT Realizacja,
1985 - ZBRODNIA I KARA Zdjęcia,
1985 - ĆWICZENIE OPERATORSKIE. I ROK (Baliński R.) Reżyseria, Zdjęcia,
- [ FILM BEZ TYTUŁU POŚWIĘCONY PAMIĘCI JERZEGO LIPMANA] Zdjęcia, Montaż,

Logo dół