boldyrecords.com logo

Boldy Records
Produkcja Filmowa i Telewizyjna
Dom Produkcyjny



Lech Zdunkiewicz

Dodano: 2011-11-17 16:36:10


photo

Urodzony w North Hollywood , Los Angeles 1985.

Ukończony wydział scenopisarski w Chapman University. Od 2008, współpraca przy produkcjach filmowych w roli scenarzysty, reżysera i asystenta reżysera. Seminaria / doświadczenie zawodowe w Manchesterze, Los Angeles i Wrocławiu.

 

Filmografia:

2011  “Ezi Wilimowski” – dokument: 50 min, scenariusz

2011 “Kamczatka”(tytuł roboczy) – fabuła: 90 min, kierownik planu

2010 “Wygrany” – fabuła: 110 min, asystent reżysera

2009 “Residentially Challenged” – dokument: 30 min, reżyser

2008 “Respect the Fence” – dokument: 37 min, reżyser

 

Seminaria / doświadczenie zawodowe:

2010 “Interscenario” – Wrocław: warsztaty scenopisarskie Anny Thomas, Paula Gulino i Andrzeja Krakowskiego

2009 “Creative Writing Workshops” – Los Angeles: warsztat scenopisarski

2008 “BBC”(telewizja) – Manchester: staż
Logo dół